Het slechtste decennium in de mode was niemand minder dan de jaren 2000, jaren en jaren van gruwelijke outfits gecombineerd met de alomtegenwoordige big-foot-achtige schoen - de Uggs. Winter, zomer, niemand schrok, ze droegen Perfekt ugg maylin met mini-denimrokken en blauwe oogschaduw. Toen groeide mode uit deze tienerfase en werd iets geavanceerd, wat natuurlijk onverenigbaar was met de lelijke en slob Uggs. Ze werden een enorme faux-pas.
Maar ... mensen zijn ze nooit achter gesloten deuren blijven dragen. Meisjes waren nog steeds in Uggs op hun zaterdagse winkelwandelingen, moeders gingen nog steeds voor de lelijke comfortabele schoen wanneer ze boodschappen deden, beroemdheden hadden ze nog steeds op luchthavens.
Niemand heeft ze echt opgegeven. Natuurlijk, je hebt ze niet op de eerste rij gezien bij FW, maar wie zal zeggen dat Anna Wintour niet veranderde in een paar toen ze thuiskwam? En zou het zo erg zijn als ze had?
Zijn ze echt zo lelijk dat zelfs de lelijke schoenen trend te mooi voor hen is, of zijn we gewoon verblind door de mode-must-be-and-must-do's dat we liever een beetje hypocriet zijn dan dat we een Damer ugg støvler salg affaire toegeven?
Ze zijn lelijk als stront. Plein. Levenloos. Stijl met veel voeten. Wie wil er een big-foot? MAAR ze zijn supercomfortabel, ik heb het gehoord (ja, ik heb nog nooit in mijn leven een paar in een paar gestoken), en ze hebben de neiging om verslaving te veroorzaken. Met dit alles gezegd zijnde, ik weet niet dat hun uiterlijk hier de kwestie is, meer als hun koppeling aan een outfit. En hun erfenis uit de jaren 2000, of stigma als je wilt.
Het gaat niet om wat je draagt, maar om hoe je het draagt, weet je.
Uggs zijn lelijk, maar ze zien er best gaaf uit als ze in een ongedaan gemaakte outfit worden gedragen. Een beetje als casual-ongedaan-sportief-vrij-winter-stijl-te-cool-voor-mode-jong-volwassen-outfit.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly